....

Nu var det längesedan jag skrev här igen.
Får väl försöka skärpa mig.

Sommaren är här och det är väl UNDERBART. Jag är en sommarmänniska och just nu känns livet toppen.
Midsommar har passerat. Den var lugn, trevlig och lyckad. Var ute i Snarhögsparken med massor utav människor, spanade in midsommarbröllopet och fikade. Efter det blev det middag, pool badning och tjat hela kvällen lång.
Lördagen efter satte vi oss i bilen tidigt med våra goda vänner och åkte till Örebro och Gustavsvik camping. Var på äventyrsbadet, shoppade, åt på fin restaurang och gjorde massor utav BARNgrejer.
Amy och Eddy var såklart med och de skötte sig exemplariskt. Äventyrsbadet var väldigt bra barnanpassat och det fanns mycket plats för dem att bada där barn över 6 år inte fick vistas. På kvällen,l när mina älsklingar somnat satte jag och Marcus oss på våran fina altan vid stugan med varsin kall öl och bara njöt av tystnaden. Det var så himla skönt att komma bort och det var absolut inte sista gången denna sommaren.
I veckan har jag jobbat varje dag, förutom onsdag. Och idag gick jag av kl elva imorse så det känns som om jag varit ledig hela dagen. En lugn dag innehållande långpromenix med Love 1, 2 och 3. Mys/lek hos grannarna och lite tv mys med syrran och Maggs.

Här hemma hålls det på med lite olika projekt.
Toa är nymålad och uppfräschad. Ny spegel och lite nya krokar o.s.v.
Den fula mattan i hallen är BORTA (äntligen), vi har målat byrån, köpt nytt skoställ och framkallat svart-vita bilder på barnen som vi hängt upp.
Fönstren ska målas invändigt i hela huset och vi har hittills gjort 4 st. Det tar tid eftersom vi gör sånt på kvällen när barnen somnat. Spenderar hellre tid med dem när de är vakna.
En vägg ska sättas upp på övervåningen och hela trappan ska målas vit och grejas med.
Det tar sig!

Tre veckor kvar att jobba och sedan SEMESTER. Så skönt att ha det att se fram emot. Jag har ju inte direkt jobbat ihjäl mig efter all sjukskrivning och mammaledigt men det är ju alltid gott att vara hemma med sina käraste och veta att lönen ändå slinker in på kontot. Att slippa jobbet en månad och det är helt OK.
Har en hel del skoj planerat och lite resor hit & dit ska hinnas med.
Kul Kul Kul!!!

Nu är det nog dax för lite sömn. Ledig imorn med. WEEY!





RSS 2.0