back on track

OJ 2 st inlägg inom ett dygn. Duktig Louise.
Jag har jobbat ikväll. Bara 15-22 och med en mycket trevlig Malin. Det var helt OK.
VARMT! Inge vidare planerat att ta på sig UGGS i 25 graders värme när man ska på promenad. Smart Louise. HAHA!
Men det gick!
Vad underbart att sommaren är här. WEEY!

Dax för lite skönghetssömn.
Puss

3 veckor

Ja det är tre veckor sedan jag skrev något här och det betyder väl att jag har mycket annat vettigt att syssla med kanske?
Har väl tappat lite utav glädjen att skriva vad jag gjort varje dag.
Livet rullar på och allt är som vanligt.
Amy & Eddy har passerat 15 månader och nu springer de runt för fullt, skrattar, klappar på magen när de är hungriga och de leker som bara den med varandra. Trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så som jag älskar dem två.

Idag har vi varit på öppna förskolan. Brukar bli en eller ett par turer dit i veckan och det är toppen för både föräldrar och barn. Barn BEHÖVER verkligen leka av sig, träffa andra barn och så vidare. Finns alltid nybakt bröd och kaffe till hands för oss vuxna.
Vi har fått plats på det dagis vi ville också. Från och med september börjar mina hjärtan på Åsen - Prästkragen och det kommer att bli spännande. Vi får väl se om Marcus kommer att vara fortsatt pappaledig - annars kör vi på 15-timmars ett tag. Kände direkt vi kom in på det dagiset att jag ville ha mina barn där. Mysigt, trevlig personal och massor utav rörelse. Det ska vara full fart och mycket aktiviteter på ett dagis och att de tar med barnen ut är ett stort plus. Nöjdare än jag kan ingen vara!

Den 1 juni börjar jag på ett nytt jobb. Spännande samtidigt som mycket krävande.
Starta om allt och lära sig igen. Nytt schema med helt andra arbetstider.
Jag har ju bara varit på mitt nuvarande jobb i tre månader och det känns som att man precis lärt känna alla och kommit in i allt. Nu kör vi om på nytt i en månad och sen tar jag en fin semester i juli/augusti. HÄRLIGT!
Jobbar som det är nu heltid men efter sommaren kan jag kanske behöva gå ner till 75% beroende på hur allt ligger till. Ha redan 70+ timmar att ta ut i ledighet och nästan en månads semester till att ta ut eftersom jag varit så flitig och sparat så det kommer nog bli ett bra år detta.

Yngsta lillebror tar studenten om ett par veckor och då blir det en tur ner till Mariestad för att fira honom.
Andra lillebror Alex har kommit hem från NYC och det känns som att han aldrig varit borta.
Lillasyrran flyttar snart hit och jag längtar ihjäl mig. Ska bli så roligt att hjälpa till och se hur det blir med renovering utav deras hus. Älskar sånt och när man inte MÅSTE eller behöver betala en krona blir det ännu roligare. Haha. Får iofs inte bo där sen heller men det blir nog en eller ett par trevliga grillfester där under sommaren.

Imorgon ska vi till Uddevalla sjukhus med lill-Amy. De ska kolla hennes ögon IGEN.
Känns egentligen totalt meningslöst eftersom de senast sa att det inte var några problem alls men att de gärna kollar igen. Hade inte varit en sån stor grej ifall man bodde nära men nu krävs det att jag tar ledigt och en hel dag går bort. Marcus måste träna på kvällen så vi kan inte stanna över hos syster och Magnus heller. Fram & tillbaka.

Nu ska jag åka till jobbet om en timme så en stund i solen får det bli. Gött!





RSS 2.0