Fröken Elin

Tycker att jag ska skriva här oftare så det får jag väl göra. Är riktigt dålig på att orka lära mig massa nytt när det gäller internet, men gör ett gott försök.
Idag är det fredag, jag gick av imorse kl. 09 efter ett dygnspass på jobbet. Nu har jag ledig helg och det känns underbart! Så gott att veta att man är ledig ett par dagar framåt. Imorn vill folket ha med mig upp til Ed för att gå på Monster Race. Hmm? Undra om det är något för mig men är iofs alltid kul med lite folk och rörelse. Man kan ju alltid passa på att kolla på "Karlssons" efter babyprylar och dylikt. Ja, och nu är 2 st vinteroveraller i strl 56 ingandlade. De känns så stora. Kommer inte bebis se ut som en "hip-hoper" i de här var det första jag sa. Men va fasen, finns knappt i mindre storlekar. Har även köpt ett par skitsöta converseskor i allra minsta strl. Känns som man tjatar mest om kläder o.s.v. Absolut inte det viktigaste i en graviditet - men vad ska man göra mer än det? -Man får inte äta vad man vill, man får inte på sig sina vanliga kläder, man får inte röka eller dricka alkohol, man ska hålla sig borta från avgaser, man ska inte göra tunga lyft (skitbra med tanke på mitt jobb) - med mera, med mera! Nå! Det enda man kan göra nu är LÄNGTA, HOPPAS att allt går bra och handla massa otroligt söta prylar till lilla pyret som dyker upp i början av 2009. Jippi!
Idag har jag och gubben strosat på stan i solen. Ätit lunch på stan och börjat handla paket till lillsyrran som fyller 22 snart.

lyckligt lottad.

Det är jag. Massor av lycka flyter och flyger runt i mitt liv. Detta kan jag säga trots kraftig ögoninflammation och foglossning utan dess like. JA jag är gravid - pregnant - med barn. JA! Nu vet alla och ärligt talat orkar jag inte hålla det hemligt längre heller. Det är ju ingen hemlighet, inget jag vill dölja. Det är något jag och Marcus väntat på, länge! Föräldrar blir vi i februari, datum kommer efter ultraljudsbesök 4 september. Ska bli så kul och jag är totalt överhappy! Ett vinterbarn kommer flytta in i vårt nya hus ihop med mig, Älsk och pisses Rio - MYS! Tonvis med kläder är inhandlade också. Ja jösses vad kul det är att babyshoppa.
Tack för en sjukt bra sommar med massor av grillning, Bulgarien, mysiga kvällar, fint väder... och... och ... regn....

Good night.

RSS 2.0