Önskar

Jag önskar ibland att jag var en sån människa som kunde sova hur länge som helst på dagarna. Istället för att vakna vid 07 - tiden. Det finns väl både plus och minus egentligen. Men ibland vore det skönt att kunna sova till sisådär kl. 13. Vaknar ganska lätt av att gubben åker iväg på morgonen också.

Torsdag idag då! Snart helg igen! Går snart in i vecka 25! Time flyes....
Halloween i helgen. HM !? Vad innebär det egentligen? När vi var små och bodde i England var det verkligen "Trick or treat" - Men här i Sverige? Bara en massa vuxna människor stenpackade och utklädda på krogen, eller? Jag och syrran pratade igår på att ha en gemensam utklädnadskväll - bara för skojs skull (blir definitivt inget krogen). Har varit chaufför till HC gansk amånga gånger under min graviditet. Det har varit OK. Men inga höjdar kvällar direkt. Det ENDA folk pratar om med mig är såklart bebisarna, hur det känns, hur jag kommer orka med två st, lite taffs på magen. Det är ju kul, ibland. Fast jag är faktiskt fortfarande samma, gamla Lollo och tycker det är intressant med andra diskussioner också :D
Bla bla bla....

Jag och Marcus hade "The-kväll" igår igen. Kärring/pensions varning på det! Haha! Vi har t.o.m. börjat plocka i diskmaskin ihop, lagar mat ihop, vi har olika egna uppgifter här hemma och vi rår om varandra. Jag är blivit "städ-o-man"! LÄTT! Och ni som känt mig sedan tidigare VET hur lite man såg av golvet i mitt "flickrum". Jag irriterar mig på minsta lilla damm eller strumpa på golvet och det ska dofta gott hela tiden så doftljuser går varma. Helt crazy och inte alls likt mig. Men all energi jag lagt på jobbet det senaste 5,5 år sedan studenten måste väl sättas på annat antagligen? Och så hör man ju hela tiden om gravida kvinnor som vill ha hemmet färdig städat när bebisarna kommer, Dinah var uppe mitt i nätterna och städade hon. Haha.

Nu nu ska jag sätta på kaffe, tror minsamm mamma dyker upp om ett tag.

See ya !

sysslor

Igår kväll blev det The och varma mackor. Kände att jag var på väg att bli förkyld - men det känns betydligt bättre idag. Så sällan jag dricker The - I stort sett aldrig, fast det är ju himla gott.
Nu på morgon har jag istället druckit ett par koppar kaffe och tagit en promenad - kallt så in i tusan men skönt med lite frisk luft. Älsk är i skolan han - duktig!



Fick sms av min mor alldeles nyss. Det blir lunch på stan idag - med henne och bror Alexander. Trevligt. Jag har aldrig varit en person som lagar middag till mig själv. Det är ju så fruktansvärt trist att äta ensam. Tackar gud för mackor med ost och skinka. Och iskall mjölk till det.



Vad alla ska på resor hit & dit. Elin till Karibien, Natty till Kap Verde o.s.v. o.s.v.... Blir ingen resa för mig och gubben i vinter. Tror inte jag får flyga speciellt länge till heller p.g.a. tvilling graviditet. Helt ärligt så tänker jag inte ens på en resa heller. Lite annat att fokusera på/längta efter/planera än en solresa. Tur och bra att vi hann med Bulgarien i somras, då känner man att man varit ute på något iaf. Och det var verkligen en toppen resa fylld med M-Y-S!



Nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost! Fast vi har inget smör (attans)!
Vi ses senare, folks!

3 grader celcius

Kom precis in, TRE grader ute. Usch!
Var och hämta p-piller till lilla Rio så det inte blir fler än två bebisar i huset till vintern. Det orkar vi inte med.
Lagat middag har jag gjort med - Ugnstekt falukorv med mos och röd paprika och massa lök - mums!

Nu vill jag gratta en vän som blev mamma igen för några timmar sedan! GRATTIS! Vad KUL! Kram på er hela family!


love


Inte så långt kvar nu, mina babys!

pink & blue

 

Ja - det blir en av varje. Varför hålla det hemligt? Jag är kass på hemligheter när det gäller mig själv. Läkaren på Näl sa att det förmodligen är en liten pojk och en liten tös. Äntligen får Marcus sin efterlängtade son och jag får en av varje på en och samma graviditet. SÅ himla kul att få två olika kän. Det är det vi båda innerst inne hoppats på och velat ha men naturligtvis är hälsan viktigast. Så nu blir det ingen mer vit/brun och naturell babyshopping utan allt i rosa och blått. Gulligt. Vi är verkligen överlyckliga, känns underbart.

morning .. !

god morgon! Regn idag - trist!

Igår kväll var vi bjudna hem till Linda och Stefan på fika - det bjöds på både bullar och kladdkaka, och koffein i mängder (kändes av när det var dax att sova). Trevligt var det. Linda är i v. 40 nu och hon håller på att spricka när som helst. Kul att se någon "så gravid" - Jag kommer bli enorm med mina TVÅ bebisar. Läskigt.........

Älsklingen har beställt en gul/blå body i strl 56 där man kunde välja egen text. Självklart valdes namnet "TÄNG" och siffran "4" (Marcus egna siffra i innebandy".) Gull-power! Beställde dock bara EN, p.g.a. av en anledning jag fortfarande inte publicerat här. Gör det sen!

Idag finns inte speciellt många planer. Får fikabesök av en arbetspolare på Em och ska skicka in ytterligare papper till försäkringskassan - men nu - KAFFE!!!!!!



sopstation

Då har man betalat mängder av räkningar - tvättat och torkat kläder - varit på sopstation och sorterat tidningar/glas/papp - ätit köttfärssås och spagetti.
Givande so far.

De ringde från Beginners i Trollhättan - våran vagn har kommit redan! Vi trodde det skulle ta några månader, men EN VECKA! Oj! Så den måste inhämtas inom två veckor vilket innebär minus 7000:- och fixande av en bil som kan rymma en tvillingvagn. Men ACK så kul att få vagnen. Kommer springa fram och tillbaka här med den i hallen i några månader och greja med den. Mamma ringde och berättade att hon ska sticka två åkpåsar - randiga i svart/turkos resp. svart/ljusrosa. Kommer bli gulligt att ha i vagnen i vinter.
Vi har föressten börjat ösa i saker i babyrummet nu. Filtar, handdukar, matstolar och lampor är inhandlade. Mamma har köpt engångsskötbäddar och stickat massvis med filtar och mössor. Babyklädgarderoben är i stort sett klar. Gäller att vara ute i tid när man ska få två små knoddar, är ju en del att inhandla.

Dusch TIME nu!


2 st sådana här sötisar kommer mina bebbes att mysa i i vinter

JAAA!

ÄNTLIGEN! Igår kväll fick pappa Marcus känna sparkar från bebisarna för första gången! Vad lycklig han blev och jag tyckte jag såg en lite tår komma ;)
Jag har känt det ett par veckor fast de har varit för lätta och små för honom men NU så! Vad kul! Det måste vara ganska jobbigt för mannen i en graviditet - de är ju inte direkt inblandade o.s.v. Inte ens när de små kommer behövs pappan lika mycket som mamman. Jag kommer ju sitta och amma de här så knattarna dygnet runt medan Marcus får sköta städ, tvätt och mat. Fast Marcus sitter och planerar varje kväll - olika aktiviteter. Han ska ha dem på magen när han sover, ligga på golvet och leka, ta bort TV bordet och lägga en madrass där istället så han och bebisarna kan ligga och busa. Ja jösses, vilken tur jag har som har träffat Marcus.



Nu ska jag sätta på lite kaffe! Så vi hörs sen!

!!!!!

Vad Önskar Ni Er I Julklapp?
-Passa på att komma fram till det nu och tala om för dem som undrar.

Varje år, hela året kommer man på saker som man vill ha, det dyker upp måsten som man kanske inte har råd med, man kanske saknar något eller bara har sett en SKITsnygg tröja på stan.

Jag och Marcus har både "måsten" och "vill ha" önskningar i år. Självklart är det skönt att få "hjälp" med babyshopping o.s.v. Vagnen vi beställt går på över 8000 och resten som behövs kanske fem gånger mer. Så det är prio nummer ett.
Marcus fyller år i december och jag fyller i januari och vi har LOVAT varandra att inte handla presenter till varandra i år. Bebisarna är viktigare, likaså syskon och föräldrar till oss, och jag har redan det jag behöver av Marcus, hans hjärta.

Lite skitsnack, en söndag, som denna.


pissed off !



STACKARS BARN!
Må hända att Mc Donalds är gott, då och då - MEN VAD FAN ÄR DETTA?
Vart är världen på väg? Och hur kan man låta barn äta sådant? Föräldrarna har INGA ursäkter och det är HELT och HÅLLET deras fel. De borde straffas p.g.a. att de förkortar oskyldiga liv såhär.
Stackars!

det kliar

i mina små ögon! Ajaj!
Kl. är stax över midnatt! Och jösses vad "något" smäller smällare och skjuter raketer ute, någonstans.

Dagen var toppen! Helgen passerad snart och jag och Marcus har gått in i vecka TJUGOTRE! Framsteg & tjocksteg! :p

Kolla in vilken babe-bild jag hittat. Snygga kläder som jag ska ha, har redan brallorna - kofta nästa!



Jag har druckit cole och bebisarna sparkar som små-dårar. Gottig känsla - mys ♥
Älskar lördagar! Önskar (hmm) vi umgicks med fler folk som inte ska till HC ... just nu! Jag vill bjuda på middag, tända ljus och prata!

Älsk-Marcus spela match igår. Mot något Arvika-lag tror jag. Han gjore årets mål och alla var stolta över honom i laget. Jag ångrar att jag inte var där (hade mys-kväll med Dinah med godis och Idol) - Marcus sa att det första han tänkte på efter målet var "det var för mina bebisar". Vad du är underbarare är underbarast du din herre där. Jag och våra barn LOVE YOU ♥



hockey dag

då befinner man sig hos lillbrorsan i Mariestad och har precis tittat på honom spela hockey. Bra match och de vann med 7-1. Mamma står och lagar rådjursstek, ris och gräddsås som snart ska avnjutas innan hemfärd. Trevlig lördag på er!

HUGS


down

Tråkig fredag. Bara regn, regn och regn. Sitter bara och väntar. väntar och väntar.



tjohoo

Då var det torsdag då och jag har aldrig varit så mätt i heeela mitt liv! Umgåtts med Anna & Carro idag! Inte var dag man träffar kära Caroline längre, kändes nästan som ett privilegium! Trevligt, trevligt. Har även hunnit med ett besök hos min chef där vi gjort en ansökan om havandeskapspenning och lämnat in lappar på försäkringskassan. Känns som ett polisförhör när man är hos förs. kassan. Som om man gjort något fel eller att man sitter där och ljuger. Jag tycker inte om det ALLS - men är visst ett måste i min situation. Nå!
Gubben kommer hem om någon timme, tänkte städa undan lite och plocka upp lite så jag hinner umgås med honom innan han ska träna!
Nu ska jag sätta igång här en sväng. See you!


NICE - Pappi

DÅ !

Då var det kväll, IGEN! Vad snabbt det går, dagarna bara rusar iväg! Hinner man med?
-Troligen inte!
En bra dag i alla fall, som alla andra, sedan jag träffade min Marcus. Det är ju toppen att känna så, redan nu. Faktiskt.

Vi har precis käkat, gjorde pasta, bacon och purjo gratäng med massor av gröna harricots verts. Mums fillibabba.
Nu duschar Marcus och vi ska strax iväg till min mor på kaffe och tvillingprogram på TV:n kl 19. Detta med Twins har blivit en riktig familje grej (eller mamma-Natty grej). De är ofantligt engagerade medan jag knappt tror det är sant, TVÅ BARNS MAMMA! Vi är överlyckligare än överlyckligast i alla fall och Marcus pratar med de små (känner mig bortglömd ibland). De MÅSTE ha varsin puss och lite gos innan han åker till skolan,

bye bye


Våra bebisar

Här är en bild från vårat första Ultraljud då jag var i vecka 14!


.........!!

Goddagens!

Ett tag sedan jag skrev här. Har helt enkelt inte orkat slå på datorn, plus att det varit mycket annat. Var på ULTRALJUD i måndags, mitt tredje! Och VAD DE HAR VÄXT båda två. Man såg dem inte lika tydligt som när de var pyttesmå men nu såg de verkligen ut som små, små bebisar och inte aliens. Så söta och de sparkade som bara den. Allt såg bra ut, normala värden, storlek o.s.v. OCH VI FICK VETA KÖNEN! Så nu vet jag vad för två snuttar som gömmer sig där inne. Mamma och Syrran va med eftersom Marcus var i skolan - så det blev shopping v babykläder i allt annat än naturfärger, och lunch på Överby!

Nu har vi flyttat upp och sov i natt för första gången i vårt nya sovrum! Myyysigt! Jag tycker om det jättemycket!

Snart dax att laga lite mat till gubben kommer hem så han blr stor och stark!

Puss


Snygg gurka, visst?!

Weeeekend

Då var denna helg nästan passerad också då! Och med rask fart har dett gått. Hunnit med pizza/idol kväll med massor av mys, fikabesök i Mellerud hos svärmor och Kjell, en trip till både Vänersborg och Lidköping, MARKNAD, middagsgäster bestående av Natty och Magnus, städning och tvättning, golvläggning i nya sovrummet, fönsterputsande och nu kommer snart Dinah med familj hit på kaffe. Tänkte kanske hinna med en sväng och titta på när gubben spelar innebandy också. Pust! Ikväll ska jag och gubben BARA ta det lugnt och inte göra någonting alls. Härligt!

Imorgon ska jag och Mammsen ner till Näl för ett tredje ultraljud! Spännande, spännande. Vi ska också över till Överby och beställa vagnen jag och gubben tittat på, så den hinner leveraras innan "baby-ankomst"! Men nus ka jag putsa sängbord och damma av gardiner så det blir någon framgång i sovrummet. 1 och 2 - kämpa på......

Hörs senare, mina vänner.



Fika fika...

ÄR SÅ KAFFESUGEN! Har inte druckit något idag, försöker att inte överdriva p.g.a. bebisarna. Men de kanske vill ha ändå, för attans vad de sparkade tidigare. Lite frukost fick de iaf. Och strax ska jag ner till XO och fika med Linda, DÅ ska jag dricka kaffe.
Är färdig iaf, sminkat till det lite och piffat upp mig för läkarbesöket :p Måste bara säga att köp ALDRIG foundation i kräm-form igen. Min Loréal Mineral powder foundation är SÅ bra. Det gå så snabbt och man slipper fula fläckar och ränder, varje gång. Älskar den!
Och värt varedna krona.
KÖP KÖP KÖP!

Nu ska jag spruta på  mig lite doft och sedan tar jag min lilla bil ner till city!
Talk to you later!


MIN LILLA PÄRLA

DAGENS:

Uppstigning: Kl 08:00
Kläder: Rosa mysbrallor, svart tröja, tjocka svarta sockar
Frisyr: Hög toffs och lite ruffs
Planer: Fika med Linda och Dinah, till läkaren kl 13, hämta Lova, handla mat
Mat: Mackor med kalvkött & gurka, potatisgratäng med kassler
Snacks: Förmodligen dillchips och alkofri cider
TV: Idol, film och bollibompa
Inställning: Rätt så OK
Väder: Ser fint ut, kallt men soligt
Inköp: Potatis, purjolök, kassler, mjölk och vitlöksbröd
Sysslor: Tvätta kläder, städa Lovas rum och dammsuga


fläskorv & pink kuddle

Jajjamensan - så har kvällen sett ut. Kokt potatis, kokta morötter och fläskorv. Min mamma har nog aldrig lagat det men JÖSSES vad gott det är med massor av peppar och senap. Vräkning på hög nivå.
Jag och göbben min har varit på ICA och tagit en kopp kaffe och promenixat lite nere vid hamnen, vad många båtar det fanns kvar! Ingen som vill ha vinter och rusk antagligen!




Fläskorv power!!!! hahahaha

Fiiiina

Wedding gowns

 

Satt och tittade på lite sidor med brudklänningar och massor av olika tips. Gifta sig är något man gör EN gång på riktigt. Jag ska bara gifta mig EN gång oavsett vad som händer. Och jag har bestämt mig vem jag vill gifta mig med. När vi ska gifta oss ska det vara "på riktigt". Jag vill ha ett sagobröllop jag alltid kommer att minnas, oavsett vad som händer och sker. Jag vill ha alla mina vänner, nära & kära och släkt närvarande. Jag vill ha kritvit, vacker klänning och alla detaljer i puderrosa. Jag vill lova min blivande man det ingen annan fått, eller kommer få av mig igen i resten av mitt liv. Jag vill fira med middag, trubadur och en smekmånadsresa för mig och Marcus. Jag vill längta och älska. Bröllop är inget (tycker jag) man skyndar med,  bara för att få det gjort - då kan man väl stanna vid förlovning lika gärna. Om man inte vill göra det just EN gång och på riktigt. Många gifter sig på stadshuset vilket jag respekterar, men för mig skulle aldrig det kännas som på riktigt. Jag vill ha allt det där alla kvinnor vill ha en gång i livet. Vi ska gifta oss, det har vi bestämt, och det kommer bli den bästa dag i mitt liv för det finns inte en chans eller tanke på att gifta mig med någon annan än min Marcus Täng. Han är far till mina barn, jag har burit hans ring i närmare två år och jag vill spendera resten av mitt liv ihop med honom. Utan tvekan! Men för att få till det där "riktigt" bröllopet, precis så som vi vill ha det, krävs pengar, och av den anledningen väntar vi. Sparar pengar och väntar till våra två barn är lite äldre och kan vara med oss och fira våran kärleksdag.

Vad romantisk jag blivit.

The Love Of My Life

♥ ♥ ♥

   

Love you M

Uppe med tuppen

Kl 07:00 gick jag upp imorse, inte för att jag var tvungen - utan för att jag vaknade till Marcus alarm, så jag gick upp. Har så fruktansvärt svårt att somna om nu för tiden och jag måste springa på toa och kissa all the time. Vädret ser INGEN höjdare ut så jag funderar på vad jag ska göra idag. Älsk är ju i skolan till 17:00 och de flesta jobbar. Har haft kontakt med vårdcentralen (igen) så det blir att besöka ryggdoktorerna (my new best friends). Igår em och kväll kunde jag inte gå utan att halta och Älsk fick hjälpa mig upp ur soffan. Jippi - känner mig en aning retarded. Måste UT i alla fall, man mår så sjukt mycket bättre av lite frisk luft och bra mat - vilken skillnad (bojkotta pizza)!

Ska ner och tvätta lite kläder nu! Tänk om man hade en sådan här tuffing i tvättstugan

    



bodys

Två st sådana här söta bodys har mormor-mamma-Judy köpt till sina kommande barnbarn. Super Tack!


Baby-body med bruna noshörningar





♥ ♥ ♥
GOOOS

Hej hej

Fullt ös idag med. Körde gubben min till Bengtsfors imorse, första dagen i skolan! Det verkade skitbra och det är ju skönt. Kan inte vara kul att börja skolan, och tycker det verkar jättetrist - alltid roligare att plugga något då man vet att man kommer kunna få ett bra jobb efteråt. Annars idag har jag lunchat på stan med Marie, vi åt på XO och fick pasta med kyckling och basilika sås - det var super gott. Sen har jag tagit en kopp kaffe med Anna också! Trevligt!
Nu strax ska vi ner till ICA, mina rosa plysch mysbrallor kom idag... så det blir mys i dem hela kvällen lång.
Gooooooott... har längtat efter dem! ♥

Ikväll bjuder jag på kokt potatis, fiskbullar i dillsås och kokta morötter, skitsugen på det.... dont ask me why ... ?! Hehe.

See ya !


Mina rosa brallor
Dock inte så rosa som på bilden men.

måleri målera

Mmm. Efter en lång promenad, takeaway kaffe och mys i parken med Dinah och Yasmine har jag och gubben målat klart i vårat blivande sovrum! FINALLY färdigt! Vi har dragit ut och väntat med det sista och trista småsakerna som ändå måste göras. Nu är det bara nytt golv som ska in - sen smäller det och vi flyttar upp en våning till vårt nya sovnäste. Väggarna blev vita, en kaffe-latte fond och en mörkbrun board som vi fixat alldeles själv. Gubben var en aning irriterad förut när det skulle målas i hörn, kanter och finslipas vid lister (jag var inte heller så glad) - men nu är det gjort. Efteråt belönades jag med en middag/kvällsmat av Marcus. Han gjorde Hönekaka/köttfärs/skinka/ost/vitlök ala pizza-täng och det var mumsigt så in i bomben. Ryggen är sååå kass idag och jag har bara velat ligga eller sitta. Tack och lov har man en gubbe som donar upp ställningarna och fixar åt mig och våra bebisar! Love ya!

Imorn börjar min Ääääälskling SKOLAN! Hi hi - jag är hypernervös men förstår inte varför, känns som han borde vara mer nervös än mig, men icke, han tycker bara det är kul och spännande. Så då ska det bli en äkta byggingenjör av Mr Täng ... coolt. Och alldeles UTMÄRKT nu när vi ska ha två små att hinna med. Jag vill ha honom i närheten, vid min sida och jag vill absolut inte att han tar det där jobbet i Norge just nu. Perfekt timing med både hus, körkort och plugg! Då är han ju hemma med oss, där han ska vara - och där han vill vara!

Nu börjar strax "sjukhuset" vilket är ganska bra ibland så det ska jag gå ner och titta på.

Ha en bra kväll!


♥ ♥ ♥

Sjukgymnastiken

Ja, nu har jag precis kommit från sjukgymnastiken. Hm! Fick med mig ett gummiband jag ska träna med och prova bälten som ska vara stöd för fogarna. Vi får väl se hur det går.
Älskis är och kör bil... tre lektioner har han idag - fruktansvärt bra planering av körsolan menar jag! Icke!
Fiiinfint väder idag och vi har sagt att vi ska ut till hanebol och promenera. Gottigt!

Nu ska jag hämta gubbis ... sen blir det frukost!

Bye!


Dagens :

Humör: Lite segt. RASTLÖS!
Gjort: Ätit frukost, tittat på TV, slappat med gubben.
Planer: Fikabesök senare, se på "Färjan", fortsätta tvätta kläder. 

Ser på: Dåliga repriser och Rally.

Lyssnar på: Tvättmaskinens oväsen.
 Läser: Gravidböcker från bibblan.

Dricker: Vatten, Proviva-Female, tranbärsjuice.

Äter: Baguette, pasta/köttfärsgratäng, cheese balls.

Bästa: Mina bebisar i magen, Marcus och min familj
Sämsta: Trist väder.
Väder: Regningt, ruggigt och grått.


moster Natty!

Titta vad blivande Moster Nathalie har köpt till twinsen... ååååh... så söta!


Morgonrockar

gulligt.

Igår kväll var trevligt. Jag, Nathalie, Magnus och brorsan Alexander gick på innebandy match och såg när Marcus lag vann mot Grums med 9-1 (eller något i den stilen). Efter det åkte vi och handlade kvällsmat. Gosade ner oss i soffan gjorde vi tjejer när Marcus och Magnus lagade buffalo wings, fläskfilé, vitlöksbröd och potatissallad. Gulligt. Och gott smakade det också. När syrran och hennes boy åkte hem fick jag en lite överasskning av älsklingen Marcus - Ett fint block med "kärlekscheckar". Vad fiiiint. De ska jag ge till honom om jag vill ha helkropssmassage, middag för två, gå på bio, mysa en hel kväll o.s.v. Jag bestämmer - Han fixar. Älskar dig Marcus.


Pictures of my life

               


- Tycker det är kul att lägga ut bilder.

Idag är en SLAPPdag! Jag tänker bannemej inte ens gå utanför dörren. Kallt och dåligt väder ute också. En riktig soff-liggar-dag. Jag och gubben min har käkat baguetter och ägg till frukost och myst till det riktigt med filtar och ljus. Däröfr tänker jag inte skriva mer just nu.

rööööda

Vaknade upp ganska sent imorse, men knallröda ögon. Kände mig som sju svåra år och det enda jag gjort är att gå runt på HC vaggandes och pinandes av ryggvärk. Lille Cicci var där med, har inte träffat prinsessan sedan midsommar helgen - vilket är katastofalt illa. Nu har jag verkligen märkt vad oitressant man blir p.g.a. en graviditet. Börjar piggna till lite nu - TACK & LOV. Jag och Marcus ska på Hockey match om 30 min. Känner mig måttligt intresserad faktiskt. Hade hellre tagit en lång promenad i alla höstens skogsfärger.
Vad ska man ta på sig?
Stora mysbrallor, huvis och diesel dojjor vs. leggings, tjocka sockar, stövlar och tunika. HM! Hemskt att behöva bestämma själv. Ingen som har lust att agera designer för en knubbig Lollo?
Garderoben har dock minskat REJÄLT p.g.a. magen så det finns inte mycket att välja bland. Ge mig kläder i strl. XXXL T A C K !
Bye bye så länge .. .




HOCKEY TIME

hett

het kväll på HC menar jag, the place to be. City of kingdom, heart of the world. I love Åmål. I am 14 .... Usch i anne mejj vad trist. Gänget mitt ville dit och visst var det kul att se några ansikten man inte sett på evigheter, som t.ex. Carro, så var det as-tråkigt. Jag blev kletad på magen ett antal gånger av människor hängandes och klängandes över mig med illaluktande gammal öl-andedräkt, fulla som svin, med smink i hela ansiktet, kass-skithög musik, rullande höfter på dansgolvet (skratt)... o.s.v. Jaja. Det var min kväll det. Känns som jag passar in bland alla Karlberg-studenter med min feta mage, nykterhet och trötthet. Yihoo....
Nu ska jag fasiken SOVA. Goood natt!


bow - bow - bowling

TVÅ STRIKES slog lilla jag ikväll och stolt som attan är jag. JIPPI! vad kul!
Jag vann ingen runda, men vafasen........ det var roligt iaf.
Folket här börjar bli berusade och jösses vad högljutt det blir helt plötligt då. Inte en syl i vädret får man... dock kul att lyssna på all skit som rinner ur deras munnar.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorn.. take care ! ! !


ho ho ho




puss my love. blir arg om du vinner över mig ikväll!

kvällinga

HEJJJJJ!
Då var det lördag evening. BOWLING time kl 21. Vi har bokat en bana på bowlinghallen och ska skaka våra lurviga på banan. Undra om det är en bra aktivitet för min rygg? nja... Men en cola i baren är ju aldrig fel. Natty, Magnus och Marcus sitter och tar varsin "bowling l" och vi har det riktigt myspys med levande ljus med äppledoft.
Nu ska jag iväg och göra STRIKE efter STRIKE - wish me luck.
/The pregnant pig.


saturday!

Vad snabbt veckorna går, helt otroligt fort.... Känns som det var nyss jag satt här förra lördagen och planerade middag o.s.v. Samma gäller idag, nästan. Nathalie och Magnus är i Åmål och vi ska väl hitta på något spännande. Solen börjar kika fram och vi ska starta dagen, efetr en lååååång dusch, på stan med lunch och kaffe!

Hur är det med er?


mys

Fredag som sagt. Har haft gulliga Maria och Sally Blomgren på fika besök. Vad mycket trevligt och de hade med sig en jättefin blomma till mig, tackar så mycket!
Annars har jag varit på stan med mor, ätit marängswiss och slumrat på soffan.
Ska iväg på middag hos mamma nu.
Kram!

Fredag idag !

Häääärligt! Fick ställa klockan imorse, ringa till min läkare och prata med honom - sedan till sjukgymnastiken - sedan till min chef - sedan till min mamma. Synd bara att jag var så trött så jag knappt minns vad folk sagt och det värsta som finns är läkare som pratar med enbart sina termer - man förstår ju ingenting.
HELG i alla fall och det känns skitbra. Jag och gubben min ska strax ner till snart och handla fukost, jag är sugen på kalkon och sesamfrön och det lär väl gå att ordna någonstans.
Vi hörs av lite senare!


Puss

Den här...

...fina vagnen ska vi köpa till våra små knoddar som kommer om ca 4 månader

Teutonia Team Alu s4



Visst är den fiiiin?
Finns i både silver, beige, blått - men jag vill ha svart! Mamma-min har stickat så många häftiga filtar och det är alltid bra med svart! Rent & Snyggt! Trist att det är sån väntetid på vagnar, ungefär 3 månader tar det. Hm!

IKEA

Har spenderat dagen i Karlstad med gubben min. IKEA och en massa baby-shopping såsom matstolar, haklappar, gosedjur, hyllor till babykammare, handdukar o.s.v. Till mig och Marcus blev det servetter och doftljus till alla kommande myskvällar. Gott.
Vi var en sväng inne på Bergvik också. Köpte "mamma-byxor" på HM, vanliga blåa jeans, lång t-shirt inne på MQ och gubben köpte jeans han också. Lunch åt vi på "Subway" -ååååååh vad gott. Kändes verkligen som jag var tillbaka i USA, kalkonmackor med cheddar och barbeque chips - HEAVEN! Haha.

Nu ska jag se på "Hells Kitchen". Höööööörs....

SCARY



HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
"Den riktiga Lollo!"
-En äkta "outfit" bild. UTAN smink, UTAN fönat hår, UTAN glitter & glamour.
Tjockis är jag med.
hahahahahahaha

tjohoo

Lungnars puckar idag, fast ändå full fart - ifall det går ihop ... ?
ÄLSK har kört bil på skolan, jag har tvättat lite och sorterat lite kläder. SÅ skönt att bli av med en massa kläder som antingen är för små eller helt enkelt inte används.
Lova har varit här några timmar idag vilket varit trevligt. Hon ville fika så Marcus gjorde i ordning hemmagjorde wienerbröd i ugnen och kaffe/saft. Sedan har vi haft disco, målat och kladdat på naglar! Kvällsmat skulle tösa ha med och kokt ägg och mackor stog på menyn. Vilken skillnad det är på hur barn äter... alltså.. vad fort det går att börja äta tusen gånger mer, och oftare. Typ som en gravid kvinna (man kan helt plötsligt slänga i sig hur mycket som helst!), haha.
Vi ska snart köra hem Lova och efter det blir det väl vuxen kvällsmat och film.



FICK MINA PRODUKTER JAG BESTÄLLT IDAG!
-Rengörningscreme - Lipbalm -Duschcreme -Halsband -Schampo/Balsam -En massa små prover

Nu ska vi fara, hej sålänge  !

 ....knaaaaas


skrapa rutor

Nu känns det nästan som vinter, redan! När man får skrapa rutorna på morgon, ratten är så kall att det gör ont att hålla i den och den är fläckvis halkigt på backen. Värmer upp med lite resbiler:

          

Bild 1 - Carro i Strömstad 2005
Bild 2 - Balkongvy Mallorca 2007
Bild 3 - Jag och Dinah i hotellpoolen Tukiet 2004
Bild 4 - Jag på bechen Mallorca 2007

nä !

God natt på er alla, nu ska jag lägga mig i Marcus famn och bara mysa.


middag & levande ljus

Ordnade min man idag, min Marcus. Som är bästast, gulligast, gosigast och finast i universum! TACK ÄLSKLING.
Sååå skönt att slippa laga mat ibland. Så skönt när någon annan bestämmer, lagar och plockar in disken i maskin. Toppen! Min rygg är lite si sådär och magen hänger och fladdrar åt alla håll och kanter. Under tiden har jag googlat och sökt efter tvillingvagnar, spjälsängar, matstolar, babysitters o.s.v... Inte det lättaste att hitta twins-grejer. Men KUL! Tror vi bestämt oss för en Teutonia tvilling vagn (Teutonia Team Alu S6). Jag tror jag vill ha svart vagn med färgad liggdel/åkpåse. Vagnen ser så mysig ut och jag tror mina änglar kommer älska den. Vi har även bestämt oss för att köpa två spjälisar men bara använda en till att börja med. Allt jag läst och hört om twins är att de sover bäst tillsammans i början och sedan när de blir för stora och börjar störa varandra kan de ha varsin säng. Vi har inte bestämt säng än - vore kul med någon i samma färg som våran säng, ingen vit iaf!
Jag älskar att vara gravid... så kul... det enda jag tänker på.. och så har jag världens bästaste pappa till mina små med. Allt är perfekt!

Det gick bra hos Barnmorskan iaf. Vi fick höra bådas hjärtljud (jösses vilken fart det var på godingarna) och mina värden var perfekta. Gått upp normalt i vikt också, vilket alltid känns bra att höra. Hon mätte magen på mig och min livmoder ligger redan ca en decimeter gögre än vad den hade gjort om det var en bebis, chockerande vilken skillnad det är på en och två bebisar. Jag kommer bli HUUUUGE!

Bara ett par verkor kvar till nästa ultraljud på näl också, spännande. Det går fort nu. Om ca 3-4 manader är jag TVÅBARNSMAMMA!!!!!!!!!!!!! wee


Come give me a hug, honey . . . . .

vackert

"Ibland får man frågan som tvillingförälder:
Kan vem som helst bli tvillingförälder ?

Mitt svar är då:
Nope - vem som helst får inte tvillingar.

Det är bara väldigt duktiga mogna människor med balans i livet, stort tålamod, varma hjärtan med tillräckligt med kärlek för två, självinsikt att se att man ibland inte kan vara perfekt och med trygga säkra förhållanden som utses till tvillingföräldrar.

Tvillingförälder är unika människor

Vi är dessutom försedda med ett självförtroende av härdat stål och skulle kunna ta över världen men är alldeles för ödmjuka för det.



Mycket fint skrivet av någon på "familjeliv.se". Började nästan gråta när jag läste det.


DAGENS:

Humör: Jättebra!
Gjort: Gått upp till klockan på Marcus mobil, kört honom till körskolan
Planer: Till barmorskan, en fika på stan, matlagning, mys

Ser på: Kliar fortfarande i ögonen

Lyssnar på: Ingenting just nu. Radion i bilen
 Läser: "Vi Föräldrar","Gravid" osv. Är besatt

Dricker: Vatten, Proviva-female, grönsakas shots a la vive

Äter: Allt jag kommer över, mycket kyckling och grönsaker, chips SOM VANLIGT

Bästa: Mina bebisar i magen, Marcus och min familj
Sämsta: Ryggont och ovetandet av allt
Barn: ♥ puss
Väder: Soligt, kallt, fina färger

Intresse klubben antecknar väl .......


baby love

Till mina underbara bebis-snuttar! Puss på er   ♥

uppe med tuppen

Hej på er allihopa!

Jag sitter hos mor och far nu! Väntar på Marcus när han kör på skolan! Nu är snart körkortet här och det ska bli så skönt att han får körkort!
Kl 13:00 idag ska vi till BM här i Åmål. Sist jag pratade med henne över telefon vekade hon lite nervös över detta med tvillingar så hon förlängde våran besökstid med en timme tror jag, haha! Hon har aldrig haft twins under hela hennes (säkert 30 år) som barnmorska. Spännande.
Solen skiner och det är 2 grader ute. Fick frosta av bilen innan vi åkte imorse - burr.
Men det är skönt. Bara solen är framme och det inte regnar så....




My honey i somras när vi var på Ullevi och såg Iron Maiden. Marcus är KÄR i dem.
Och jag i HAN.

Söndag slut

Härligt och lugnt söndag! Lagat pasta/bacon/vitlök gratäng till lunch vilket var uppskattat tillsammans med en kall sallad! Efter det har vi varit i svanskog på fika och hälsat på. Nu ligger jag och Älsk på soffan och har precis ätit ceylan pizza - mätta som grisar, men gott var det. Kommer mkt sammandragningar nu på kvällarna - kul att känna något. Mys! Gårdagens middagsbjudning var mkt trevligt. Tack för ni Kom, det får vi göra om snart. Nu blir det film och umgås med Mr Love-Marcus.

fiiiiiin

Sminkväska / "vad-som-helst-väska" jag hittade på Nelly.com. I want it, I need it, I´ll buy it!



idol Ola



Ha nu så kul ni som ska till HC ikväll och se på Idol-Ola. Dansa för mig och bebisarna också!
Själv ska jag vara hemma, äta en massa god mat, dricka alko-fri cider och bara JÄÄÄÄÄÄÄSA!

sådär.

Hitills idag har jag hunnit dammsuga, skura golven så de softar äpple, tvättat och vikt tvätt, sorterat strumpor (utan framgång), dammat av, bäddat sängar, duschat, handlat på Konsum, varit på system bolaget. Känner att folk stirrar lite på mig inne på bolaget- "Är inte du gravid och inte ska dricka alkohol"?! Som tur var kläckte Lova ur sig "Ska pappa verkligen dricka sådär mycket"!? Haha (Jag köpte tre st 33 cl öl till Marcus och Stefan så de kan ha till maten ikväll). Haha.
Och äntligen har jag precis hunnit smälla i mig en frukost bestående av toast med ost och flatrökt skinka, makrillfilé i tomatsås och tre glas vatten. Gott.

Marcus är och lirar innebandy i Årjäng så han dyker upp om ett par timmar. Hoppas det går bra för Åmål!

När gubben kommer hem blir det till att förbereda middag, duka och städa undan lite antagligen ;)

Vi hörs sen, ifall jag hinner.


Den här mixern vore inte fel att pynta köket med.

dåligt

uppdaterat det senaste! :( Skärpning på mig själv.

Igår hade vi fredagsmys här hemma. Middag, Idol och gos. Jag, Lova och Marcus!
Städa gjorde jag precis heeela dagen, rejäl höstrensning - men inte blev det renasre för det? Känns bara som jag dragit fram en massa saker som nu inte har någon placering. Smart!
Ja ja... får fortsätta idag.
Inte har vi något kaffe heller. Attans! Våran kaffe bryggare gick i sönder förra veckan och snabbkaffet är slut! Pust!

Idag kommer Linda, Stefan och Natalie! Ska blir trevligt med lite folk här och Lova tycker det är roligt att leka med Natalie.

Nu ska jag ragga kaffe.....


twins

Jag är så fruktansvärt trött på alla kvinnor omkring mig som under den senaste tiden inte gjort annat än att tycka synd om mig. Varför är det så hemskt att jag ska ha tvillingar? Finns det något mer häftigt, spännande, unikt, annolunda, roligt? -NEJ! Ni kommer med sådana hemska kommentarer att det är pinsamt. Folk på jobbet, i affärer. bekanta, människor jag aldrig träffat öser på med negativa grejer. Är det något ni tror jag vill höra? Eller ens behöver höra? Har ni rätt att flänga ur er vad som helst till mig och min mage?
Jag ser INGET dåligt eller negativt alls i att det är två bebisar. Snarare tvärtom. Mina barn kommer 24 timmar om dygnet ALLTID att ha en bästis med sig, alltid ha någon att byta leksaker eller kläder med, alltid ha någon med samma läxor eller prov, alltid ha någon att prata om pinsamma saker med...
Det ni pratar om är vad mycket dyrare det blir, mycket mer vaket på nätterna, mycket mer skrik? JÖSSES. Skrik, bajs och spya får man väl räkna med som nybliven föräldrer, oavsett antal bebisar. Det är väl inte så hemskt ändå? Och dyrare - nja, inte direkt. Tvillingbarnvagnar ligger i exakt samma prisklass - och föressten så är det väl i så fall lika dyrt att ha en två åring och en nyfödd hemma. TÄNK!
Jag ser fram emot långa nätter, massor av skrik, skratt och mys med mina små! Det är den svenska kvinno - avundsjukan som hägrar! Är så trött på er! Gläds åt andra för helvete!
Och om jag kommer att klara av det? Öhh... fixar jag att utföra samma procedurer (blöjbyte, matning, avtvättning, skrik) på vuxna, 80 kilos handikappade människor i de senaste 5 åren löser jag nog detta med, tack!




Solen skiner

Åhhh vad underbart och vad mycket piggare man blir!
Härligt med vackert väder.
Marcus är på körskolan igen! Kör sin 5:e lektion - stadskörning och väjningsplikt!
Så vi har cirkuleat runt i stan i ca en timme och tränat på det. Han är så duktig så!
Underbart gott nu när han får kortet - kommer själv snart att bli för tjock för att få plats bakom ratten! ;)
Idag blir det nog uppfräschning av hus och garderob. Städa lite och tvätta av lite i korgen  hemma i tvättstugan.

Och snart är det helg igen, jag går in i vecka 20, Lova kommer till oss, middagsgäter på lördag (vad ska jag laga!?). Hoppas vädret blir fint - så skönt att vara utomhus.

Vi hörs lite senare folks!

 Puss på dig, snygging!

Me and I

Det har inte fungerat att skriva blogg för mig idag, något cp med inloggandet. Nå! Det har varit en bra dag.
Slappat och gosat! Lagat mat och skjutsat Marcus!
Nu ikväll var jag och mamma på kläd-party-visning med kläder från "Me and I". Det var trevligt och vi handlade både till os själva och till bebisarna. De hade lite tuffa bodys o.s.v. Själv införskaffade jag mig ett par puderosa plysch-mjukis-byxor som var såååå goa - i strl XL SÅKLART! Me like, me like!
Nä! Kanske dax för lite sömn så hörs vi imorn! Slee good.

      Titta vad söta bilstolar - vi får väl se vilken färg det blir, eller kanske en av varje ;)

RSS 2.0